Oavsett om det är du eller barnen som ska bygga lego är det alltid trevligt med en fin soffa. När alla legobitar är utströdda över bordet kan ni luta er tillbaka bland mjuka kuddar. Ibland krävs lite mer tid med ritningen innan bygget startas, medan legobitarna kombineras helt fritt vid andra tillfällen. Samma sak gäller inredningen av vardagsrummet där alla val görs med eftertanke eller på fri känsla. Genom att söka på klädsel Kivik kan du hitta och skapa en soffa som är perfekt för dig och ditt liv.

Inred med större valmöjlighet

Bemz har specialiserat sig på tillverkningen av sofföverdrag i olika textilier av bra kvalitet. För dig som vill göra om en möbel från Ikeas serie Kivik finns det många överdrag att välja mellan. Har du turen att hitta en soffa som du trivs med är den väl värd att paketeras i ett tyg som du trivs med. En klädsel ska vara fin, men samtidigt slitstark och skön att ta på. För ett aktivt liv tillsammans med soffan är det bra om överdraget går att tvätta i maskin hemma. I samband med legobyggen hanteras ofta mat och dricka som lätt spills ut. Legobitar gömmer sig mellan soffkuddarna och andra leksaker tas med upp. Kanske finns även ett husdjur i familjen som känner sig lika bekväm i soffan som du gör. Vid val av tyger hos Bemz behöver du inte kompromissa mellan funktion och stil, du kan faktiskt få allt på samma gång.

Se möjligheterna och skapa något unikt

Lego handlar om möjligheter till variation i färg och form. I ett bygge kan du välja fritt mellan färgkombinationer och bygga enligt förväntningar eller fantasi. Samma frihet finns gällande dina soffmöbler. Vilken typ av överdrag du vill ha till din soffa är såklart en smaksak. Här har du möjlighet att anpassa soffan efter övrig inredning, hitta ett tyg som bryter av rejält eller välja något exklusivt. Det är lätt att välja bland de mest klassiska tygerna, men passa på att ta en titt på hela kollektionen för att se om det finns något spännande som kan vara värt att testa. Liksom legobygget kan fantasin sätta fart med hjälp av lite inspiration. Med tyger i närliggande nyanser kan du till och med klä möblerna i olika tyger för större effekt. Det finns även inredningstips för ett personligt hem liksom tips för hur soffan kan placeras för att passa in.

Med möjlighet att variera modell, färg och textur

Överdrag med regular fit sitter tight runt soffan, vilket tydligt markerar dess form, men tyget blir också något svårare att ta på efter tvätt. Överdrag med loose fit ger soffan ett mjukare intryck och är även lättare att trä på. Utbudet av textil gäller både färg, mönster, material och textur. Här finns tyger i 100 % bomull eller linnetyg, liksom textil som liknar ull utan att vara det. Till och med de gamla klassikerna manchester och sammet finns med. Conscious-kollektioner erbjuder överdrag av återvunnet material. Oavsett vad du söker finns det med all säkerhet något som passar ditt hem och alla framtida legobyggen.